.
×

Lamborghini “SUV” do të arrijë në vitin 2018Prodhuesit ekzotikë njoftuan këtë mëngjes se ata do të sjellë një model të ri të SUV-it në treg, me synime për të projektuar atë deri më 2018. Lamborghini planifikon të punësojë 500 punonjës dhe për të zgjeruar objektin e vet Sant’Agata Bolognese, ku do të ndërtohet SUV.

Kompania pret që të shesë rreth 3,000 lloje të SUV-it në: Shtetet e Bashkuara, Kinë, Lindje të Mesme dhe Mbretërinë e Bashkuar. Kompania aktualisht shet vetëm dy modele të “zakonshme”, ato janë “Huracan’ dhe “Aventador coupes”. Pas negociatave të fundit që përfshijnë uljen e taksave, raporton Reuters, SUV do të ndërtohet në Itali.