[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Lajmi i fundit nga rruga e bllokuar në afërsi të Zubin PotokLirohet rruga Mitrovicë – Bërnjak që ishte e bllokuar nga serbët lokal pas vizitës së sotme të presidentit Hashim Thaçi në Ujman.

Serbët që kishin bllokuar rrugën në hyrje të Zubin Potokut që nga ora 17 e ditës së sotme janë shpërndarë dhe rruga është liruar për qarkullim.

Lajmin e ka konfirmuar zëvendësdrejtori i Policisë së Kosovës në Mitrovicën Veriore, Besim Hoti. Sipas tij rruga është liruar për qarkullim rreth orës 22:00.

“Bllokada ka përfunduar. Qytetarët janë shpërndarë dhe rruga është hapur për qarkullim në 22:00”, ka thënë zëvendësdrejtori i Policisë së Kosovës në Mitrovicën Veriore, Besim Hoti.

Menu Title