.
×

Lajmi i fundit: E kaplon flaka një objekt në shkollen fillore “Bajram Curri ” në Cerrcë të IstogutBotapress, 23 Janar – Sonte, rreth orës 19.30 shupa e druve e kësaj shkolle, kishte marrë flakë. Me të marrë lajmin ekipi ynë arriti në vendin e ngjarjës , ku takuam dhe U.D.Hasan Blakaj, si dhe drejtorin e Shërbimeve Publike Enver Rugova. Drejtori Blakaj tha se ende nuk dihët sakt se kush eshtë shkaktari kryesor , por Policia menjëherë e ka lokalizu vendin e ngjarjës dhe se intervenimi i zjarrfiksëve ka qenë i menjëhershëm , në ketë objekt rrymë nuk ka pas e as kalldaja ska qenë ne funksion. Presim qe sonte ose neser të marim informacione shtesë mbi vlerën e dëmëve dhe shkaktarin e zjarrit, raporton Radio Fontana e Istogut, percjelle Botapress.

 

VIDEO