.
×

Lajm pikëllues për familjen dhe veprimtarët e LDK-së…Ndërroj jetë Abaz Pepaj njëri ndër veprimtaret më të devotshëm të qështjës kombëtare e të LDK-së në Komunën e Deqanit. Një atdhetar i madh, veprimtar i palodhshëm dhe njëri ndër aktivistët më të denjë të Degës së LDK-së Deqan, Delegat i disa Kuvendeve Qendrore të LDK-së dhë antar i Kryesisë së Degës. Gjatë luftës ishte në formimin e në balle të UQK-së të fshatit Kodrali, atdhetar, luftetar shembull për të mirë.  Lavdi jëtës e kontributit të tij për Lirinë e Pavarësinë e Kosovës! Të pastë dritë shpirti Abaz! Pushofsh në paqë, bashkëveprimtari e miku im i shtrejt Abaz Pepa! Kështu ka njoftuar përmes Facebook-ut bashkëvepritmari i LDK-së Sali Cacaj përcjellë Botapress.