.
×

Lajm i mirë për mërgimtarët që janë nisur për KosovëBotapress 24 Korrik – Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, mëngjesin e sotëm ka bërë të ditur se nuk ka pasur pritje të gjata në pikat e kalimit

Në pikë kalimin në Merdare pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë e po ashtu 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova.

Në pikë kalimin Dheu i Bardhë pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova.

Në pikë kalimin në Jarinje pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova.

Po ashtu, bëhet e ditur se edhe në pikë kalimin në Jarinje pritja është 5 deri 10 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova.

Ndërkaq, në pikat tjera kalimtare këto janë statistikat e freskuara brenda gjysmë ore nga Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar:

Kufiri Muçibabë: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova

Kufiri Mutivodë: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova

Kufiri Hani i Elezit: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova

Kufiri Vërmicë: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova

Kufiri Bërnjak: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova

Kufiri Kullë: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova

Kufiri Qafë e Morinës: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova

Kufiri Qafë e Prushit: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova

Kufiri Glloboqicë: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova