.
×

Lajm i madh për shqiptarët e Maqedonisë, votohet ligji për gjuhën shqipeLigji për përdorimin e gjuhës shqipe në Maqedoni sapo është votuar në Parlamentin e Maqedonisë. Lajmin sapo e ka kumtuar edhe kryetari i Parlamentit, Talat Xhaferi.

 

“Ligji për përdorimin e gjuhës shqipe, u votua në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë,

sapo Kaloi. Urime” shkruan Xhaferi në Facebook.

 

Deri tek votimi pati përplasje mes pozitës dhe opozitës, por e rëndësishme është se shqiptarët kanë një të drejtë të madhe në Maqedoni.