.
×

Labinot Tahiri takohet me Shefen e BE-së në Kosovë, Natalyia Apostolova 

 

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Labinot Tahri është takuar me takuar me Shefen e Zyrës së BE-së në Kosovë, Natalyia Apostolova.

Këtë e ka bërë të ditur vet Tahiri përmes një postimit në Facebook , ku ka shkruar se pjesë e takimit ishin edhe përfaqësuesit nga Britania Madhe, Suedia, dhe Holanda.

Postim i plotë:

Po ndodh tani!

Shefja e re e Zyrës së BE-së në Kosovë dhe Përfaqësuesja e Posaçme e BE-së, Nataliya Apostolova, na bëri ftesë që të diskutoj me ne, për ngjarjet e fundit të cilat po ndodhin në Kosovë. Aty ishin edhe përfaqësues, nga; Britania Madhe, Suedia, dhe Holanda.

Ne mbetëm me shpresë, se Kosova dhe pupullit i saj janë duke ecër drejt radhitjes me vendet e Bashkimit Europian.

E gjithë k’jo n’varet se si duan të punojnë me përkushtim për popullin e Kosovës, e gjithë klasa politike e vendit.

Labinot Tahiri, Ferizaj Kosovë e Shqipërisë.