[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ky person do ia zë vendin zëvendësministrit që e shkarkoi Haradinaj 

Fatir Berzati është zëvendësministri që u shkarkuar dje me vendim të kryeministrit Ramush Haradinaj.

I njëjti kishte ushtruar detyrën e tij në Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik, ndërsa vendin e tij do e zë Hamza Balje

Balje është zëvendësministri i katërt që u emërua nga Haradinaj, meqë bashkë me të, në detyrën e zv.ministrit do të jenë edhe Naim Qelaj në Ministrinë e Drejtësisë, Musa Cena në Ministrinë e Zhvillimit Rajonal dhe Fehmi Mujota në Ministrinë e Infrastrukturës.

Nga këto emërime numri i zëvendësministrave në Qeverinë Haradinaj ka arritur në 67.

 

 

Menu Title