.
×

Ky këngëtarë do të ju këndoj falas në dasmën tuaj me këtë kushtë…Ky këngëtarë do të ju këndoj falas në dasmën tuaj me këtë kushtë…

Kush do të martohet në sezonën 2018 , mund të fitoj muzikën GRATIS nga Gramos Simnica & Band.
Loja është kjo .
✅1. Komentoni dhe bëni #tag sa më shumë çifte që do të martohen apo fejohen për vitin tjeter 2018.
✅2. Bëje share këtë video ( E domosdoshme )
✅3. Pëlqeje faqen për më shumë informata rreth lojës .
Komenti me më shumë Like shpallet fitues me datën 1 dhjetor 2017.
( JO auto-like ⚠Kujdes , mund të eliminoheni nga gara )
Gjithqka do të jetë transparente
Me respekt
Gramos Simnica☑ .A