.
×

Ky fshat i Lipjani po vuan nga kjo gjë e rrallë (Video)Fotografi të shumta, disqe e materiale tjera u hodhën si mbeturina në Ribar të Lipjanit nga një studio fotografish.

 

Në mesin e tyre ishte edhe portreti i ish presidentit Ibrahim Rugova dhe i komandantit të UÇK-së, Adem Jashari.

 

Kjo i hatroi banorët e fshatit.