.
×

Ky është urimi i Teutës për ditëlindjen e Tarës (Foto)Teuta Krasniqi e ka uruar të bijën në 5 vjetorin e lindjes.

“Dielli jetës tem, shpirti i shpirtit tem, motivi i jetës tem… Krejt jeta jem e mban emrin tënd, Tara jem:-) Urime ditëlindja e 5-të shpirti i mamit:-) E lus Zotin që të bekoj me shëndet dhe gëzime të pakufishme. Mami do të jetë gjithmonë pranë teje për të dashur pa kusht, të kujdeset gjithmonë për ty e edhe poashtu edhe ta teproj me këshilla e porosi… Faleminderit Zot i madh që vazhdon me më beku me çikën tem, Tarën tem:-) Të don mami pa kufi:-).”, ka shkruar Krasniqi në Facebook.

Teuta dhe Blero një vit pas ndarjes janë bashkuar për Tarën, të cilën e dërguan në Disneyland për ditëlindje.