.
×

Ky është trafiku “i rregulluar” i Shpend Ahmetit, aksident në qendër të Prishtinës (Foto)Mosmirëmbajtja e rrugëve të kryeqytet pas reshjeve të mbrëmshme të borës vazhdojnë të sjellin aksidente trafiku.

Një tjetër aksident ka ndodhur në qendër të Prishtinës, përballë ndërtesës së Radio Kosovës. Policia ka dalë në vendin e ngjarjes.

Shihni keto  fotografi dhe binduni se sa eshte i rregulluar trafiku ne kryqytet te cilin e pat premtuar Shpend Ahmeti!