.
×

Ky është shembulli zviceran se si pastrohet qyteti gjatë dimrit (Foto)Derisa shumica e qyteteve të Dukagjinit janë bllokuar nga bora dhe se komunat në këtë rajon shumë pak kanë bërë që të lirojnë trotuaret, kështu duket Zvicra edhe pse atje ka pasur të reshura bore gjatë tërë natës së mbrëmshme

Peja dhe Gjakova me sa duket ende po kanë problem që të lirojnë qendrat e tyre nga bora, kurse për fshatra as të mos flasim, por kështu duket sot Zvicra, në të cilin shtet ka rënë borë gjatë gjithë natës së mbrëmshme.

…dhe rrugët e Zvicrës duken aq të pastra dhe lehtë të kalueshme saqë ata që dëshirojnë që t’ja mësyejnë këtij shteti nuk do ta kenë fare problem për të udhëtuar me makina në rrugë, e po ashtu do të jenë të sigurt të ecin në trotuar.