.
×

Ky është plaku nga Drenica që i motivonte ushtarët e UÇK-së, ja çka iu thoshte në luftëI moshuar, por i dijshëm.Është ky një axhë nga Drenica i cili në kohët me të vështira dhe kur ishte në pyetje edhe jeta, i motivonte dhe këshillonte ushtarët e UÇK-së si të luftonin dhe si të mbrohet atdheu nga armiku.

Ai u fliste me butësi e maturi, e duke iu thënë se është krenari por edhe fat në fatkeqësi që djemtë dhe vajzat e Kosovës e kanë mundësinë të luftonin për atdhe, për tu çliruar nga armiku serbo-sllav.

Video