.
×

Ky është numri i Ilir Feratit në listën e LDK-sëNë zgjedhjet nacionale që do të mbahen më 6 tetor do të marrë pjesë për herë të parë edhe Ilir Ferati, djali i Fadil Feratit të ndjerë, ish-nënkryetar i LDK-së dhe kryetar i Istogut, shkruan Botapress.

Iliri garon me numrin 55 në listën zgjedhore të LDK-së, ndaj e keni lehte ta mbani mend kur shkoni te kutite e votimit.
Ilir Ferati e ka vendin në Kuvendin e ardhshëm të Kosovës! Mos harron, LDK, Vjosa, Ilir Ferati e të tjerë…