[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ky është Adem Latifi, vëllau i kryetarit të Rahovecit që humbi jetën nga Covid-19Ka ndërruar jetë Adem Latifi, vëllau i kryetarit të Rahovecit i cili ishte i infektuar me koronavirus. I ndjeri në vitet 2007-2009 ushtroi detyrën e drejtorit në Drejtorinë e bujqësisë në Qeverinë komunale të komunës së Rahovecit.

Ademi u shqua për urtësinë e tij dhe dashamirësinë me njerzit.

Menu Title