.
×

Ky burrë jeton me bletëKjo video po qarkollon në internet dhe ka marrë një vemendje shumë të madhe në rrjetet sociale ku komentuesit i kanë quajtur si veprime të quditshme .Në këtë video një burr jeton me shumë bletë dhe ajo çfar po komentohët është se si nuk po ka frikë dhe si nuk po ka pasoja nga ato mira bletë .

Përsoni në video grumbullin e bletëve i fut nën maicën e tij dhe po ashtu në kokë i vendos të gjitha dhe i prek me duar dhe gjatë gjithë kohës është me to , ku shihët dhe që shtëpia e tij është e mbuluar total me to . Raporton Botapress.info

Veprimet dhe jetesa e burrit në video janë komentuar shumë dhe ka marrë shumë klikime .

Për më teper shiko videon :

VIDEO