.
×

Kush thotë, jam e zjarrtë në dhomën e gjumitChloe Goodman ka shërbyer si dublante për aktore të njohura, përfshirë Cameron Diaz, por ajo thotë se ndihet jashtëzakonish rehat kur është me të brendshme.
Së fundmi Chloe ka pozuar për një firmë bikinish seksi dhe mund të themi që duket përallore.“Mund të marr një notë dhjetë kur jam me bikini në dhomën e gjumit. Mund të jem e zjarrtë”, ka thënë Goodman.
Duke parë këto foto pa dyshim që fjalët e saj janë  të vërteta.

Mund të jem e zjarrtë në dhomën e gjumi

Mund të jem e zjarrtë në dhomën e gjumi

Mund të jem e zjarrtë në dhomën e gjumi