.
×

Kush është tifozi shqiptar që hyri në fushë për një autograf të Canës? (foto)Pushtim paqësore në Genova. Një tifoz ka hyr në stadium gjatë ndeshjes miqësore Itali-Shqipëri. Tifozi, me një flamur në dorë i është drejtuar kapitenit Cana për t’i lënë një autograf mbi të. Pasi merr autografin e kapitenit shqiptar, tifozi u largua i lumtur dhe i buzëqeshur.

Por ende nuk dihet se kush ka qenë ky tifoz  kaq i flaktë që deshi ta ketë nënshkrimin e Canës.