.
×

Kush e zhvesh Adelina Tahirin? (Foto)Këngëtarja Adelina Tahiri është zhveshur nga një kompani maqedonase për pije të ujit dhe pijeve tjera jo-alkoolike.

Kompania maqedonase Pelisterka zyrtarisht ka promovuar kalendarin e pestë tradicional si simbiozë e femrave të bukura dhe dobitë e ujit, transmeton Tetova Sot.

Fotografitë e kalendarit për 2015 janë realizuar në fabrikën e kompanisë në Manastir.