[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kush e ndihmoj Gold Ag të bëhet i famshëm? (Foto)Njihet prej vitesh si reper. Dikur u ka kënduar femrave, parave e ndejave, ndërkaq viteve të fundit thuajse të gjitha këngët e tij e kanë vetëm një tematikë: fjalën e Zotit, fenë dhe natyrisht bashkimin e trojeve shqiptare.

Gold Ag njihet si besimtar e patriot, por edhe si këngëtar e tekst shkrues që realitetin e sheh me sy kritik.

Shumë njerëz mendojnë se reperi bëri famë vetëm kur filloi të këndojë për fe. A i ndihmojë feja të jetë ky që është, Gold Ag i njohur nga të gjithë.

Reperi thotë se atë nuk e ka ndihmuar feja të bëhet I famshëm, por Allahu, transmeton ‘’Kosovarja’’.

Menu Title