.
×

Kusari-Lila i drejtohet Ardian Gjinit: Mësohu të lexoshKandidatët për kryetar të Gjakovës, janë përballuar në debatin e Duel-D në Tv Dukagjini.

Kandidatja e Alternativës Mimoza Kusari-Lila, i është drejtuar kundër kandidati Ardian Gjinit, duke i thënë mësohu të lexosh.
“Mësohu të lexosh njëherë”, ka thënë ajo.Por i menjëhershme ka qenë reagimi i Gjinit, kështu duke i thënë se di të lexojë më mirë se ajo.Komuna e Gjakovës ka shkuar në balotazh me këta kandidatë: Mimoza Kusari-Lila nga Alternativa, dhe Ardian Gjini nga AAK.