[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kurteshi: Presidente çka po fsheh?Avokati i Popullit Sami Kurteshi ka vazhduar kundërshtimin e emërimin e anëtarëve të Kushtetueses në kundërshtim me ligjin.

Kurteshi në një konferencë për media ka sqaruar se Zyra e Presidentes dhe Zyra e Bashkimit Evropian janë duke e nënvlerësuar punën e Avokatit të Popullit. Kurteshi ka kritikuar Presidenten se nuk është transparente, duke treguar se i është drejtuar me pyetje dhe kjo e fundit ka zgjedhur heshtjen.

Kurteshi ia ka bërë tri herë pyetje zyrës së Presidentes kjo e fundit asnjë herë nuk iu ka përgjigjur pyetjeve, që sipas Kurteshit tregojnë jo transparencën e institucioneve më të lartë shtetërore.

“Ne e pyesim Presidentet nga kush po i fsheh këto të dhëna, dhe ua bëjmë me dije këtyre institucioneve që nuk kemi asgjë personale”, ka thënë Kurteshi.

Menu Title