.
×

Kur Thaçi ecte i lumtur me Lumnijen rrugëve të BurojësTani ka pozitë të lartë shtetërore, ndërsa daljet e tij publike me familjen janë tejet të rezervuara. Duke qenë president i vendit, Hashim Thaçi është më se i kujdesshëm kur flitet tek jeta personale e imazhet me ta.

Në rrjetet sociale po qarkullon një fotografi e vjetër e Thaçit ku shihet me bashkëshorten e tij, Lumnijen dhe djalin e tyre Endritit teksa ecin rrugëve të vendlindjes së tij, Burojës.