.
×

Kur të gjithë ishin bashkë: Hashim Thaçi, Rexhep Selimi, Fatmir Limaj, Adem Grabovci…(Foto)Kjo fotografi tregon një moment kur të gjithë ishin bashkë: Hashim Thaçi, Rexhep Selimi, Fatmir Limaj, Adem Grabovci dhe shumë të tjerë.

Ata sot janë të ndarë në parti të ndryshme politike, por dikur rrinin krah për krah.