[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kur presidenti Rugova i takonte artistët e Kosovës në rezidencën e tijDr.Ibrahim Rugova mbetet figurë emblematike të Kosovës dhe jo vetëm. Presidenti historik i Kosovës, ishte figura më e rëndësishme e jetës publike në vend për shumë vite me radhë, shkruan “Kosovarja”. I pari i vendit njihej si njeri paqësor, shumë i dashur dhe që reflektonte pozitivitet, ishte përkrahës edhe i jetës kulturore. Edhe komuniteti artistik e kanë dashur, e madje edhe vizituar në rezidencën e tij Presidentin e vendit, i cili mbështeste aktivitetet kulturore, shkruan “Kosovarja”. Po publikojmë një foto të bërë në Rezidencen e Presidentit Rugova nga një pjesë e artistëve më me nam gjatë një vizite të vitit 1998. Ky ishte grupi i këngëtarëve të këngës “Kosova Calls for Peace”

Menu Title