.
×

Kur ministri Rrustem Berisha përmend ish-presidentin Rugova i gjithë publiku ngrihet në këmbë duke duartrokiturNë akademin përkujtimore të kolonel Ahmet Krasniqi dhe Qazim Jakupi, fjalën e mori dhe Ministri Rrustem Berisha ku tha se Sot pas njëzet vitesh u kthyen ashtu si deshën për ta gjetur Kosovën të lire dhe paqësore , po ashtu dhe kryeministri Ramush Haradinaj tha se Krasniqi do varroset aty afër Rugovës dhe do jenë pranë njëri tjetrit .

Kur ministri Rrustemi fliste për Krasniqin dhe Jakupin aj prmendi dhe Rugoven dhe e gjith salla u ngrit n këmbë për ta duar trokitur.

VIDEO