.
×

Kur Mimoza kremton ditëlindjen!Mimoza Kusari Lila e para e Gjakovës sot ka ditëlindjen. Asaj ia është përgatitur një befasi nga stafi i saj në komunë ndërkaq kryetarja i ka falënderuar ata me këto fjalë në Facebook.

 


mimoza11

“Ditë e veqantë me njerëz të veqantë

E lumtur të jem pjesë e njerëzve të cilët me zemër dhe shpirt po mundohen për një të ardhme më të mirë të gjithë qytetarëve të Komunës së Gjakovës.
Ju Faleminderit të gjithëve për Urimet dhe dëshirat e bukura, ma bëtë diten dhe vitin e ri të jetës të i gëzohem përpara!

mimiozaaaa