.
×

Kur e panë anëtarët e jurisë nuk pritën shumë nga ai, por në fund u shokuanBritain’s Got Talent është një nga emisionet më të shikuara në botë. Persona të shumtë shkojnë aty dhe shprehin talentet e tyre më të veçanta. E, talenti më poshtë e ka shokuar jurinë fare me iluzionet e tij.

Ndiqeni videon dhe kuptoni se për çfarë bëhet fjalë.

Magus Utopia's MAGICAL audition – BGT

Magus Utopia's STUNNING audition left the #BGT Judges lost for words. Take another look at their magical masterclass 👨‍🎤👩‍🎤😮😱👏👍

Publiée par Britain's Got Talent sur Mardi 1 mai 2018