.
×

Kur 25 mijë serbë fishkëllenin himnin kombëtar, lojatarët shqiptarë këndonin me zemër e me shpirtSe sa me vullnet hynë në ndeshjen kundër Serbisë futbollistët e Kombëtares shqiptare e tregon edhe kjo fotografi.

Andi Lila, Amir Abrashi e Taulant Xhaka po e këndonin me gjithë ҫka kishin himnin kombëtar shqiptar para fishkëllimave dhe ofendimeve të 25 mijë serbëve në stadiumin e Partizanit.

Në mes të ofendimeve dëgjoheshin edhe ato nga më të rëndat, përfshirë edhe: ‘Vrisni shqiptarët’.