[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kumrija i thërret motrat: A po vini a erdha, ma nuk pres!Kumrija është njëra prej motrave të njohura të familjes Mustafa e cila ngjashëm si Sahidja dhe Safetja ia thotë mjaft mirë këngës.
Ani pse shumicën e kohës e shohim duke kënduar përkrahë bashkëshortit e duke sjellë këngë të bukura, jo rrallë herë i bashkëngjitet grupit të motrave për të kënduar bashkë, shkruan “Kosovarja”.
Të gjitha motrat Mustafa janë të njohura për publikun, ato gëzojnë një respekt e dashuri të veçantë.
Por, kjo situatë e izolimit nuk ka bërë që ato të largohen vetën prej publikut por edhe nga njëra tjetra.
E natyrisht që po i preokupon dhe mërzit kjo gjendje, ndaj edhe Kumrija iu ka drejtuar motrave në një foto ku shihen të gjitha: A po vini a erdha, ma nuk pres?
Po juve, iu ka marrë malli për motrat e juaja?

Menu Title