[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

“Kryeministri Hoti merr sendviçë nga shtëpia, i ha në punë”Driton Selmanaj ka thënë se kryeministri i Kosovës nuk e harxhon buxhetin e Kosovës, madje ai edhe bukën e merr nga shtëpia.

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Driton Selmanaj, ka treguar në RTK edhe çfarë ushqime merr kryeminsitri i Kosovës, Avdullah Hoti, nga shtëpia e tij.
Një 14-vjeçare nga Mitrovica bëhet nënë, QKUK lajmëron policinë
“Na e kemi nje kryeministër i cili bukën e merr me vete nga shtëpia. Kryesisht merr sandviqa me bukë të zezë dhe e han në zyre. Bile nganjëherë më thotë zëvendës a po do ti?”, ka thënë Selmanaj.

Menu Title