.
×

Kryeministri Haradinaj viziton Devolli CorporationSot Kryeministri Haradinaj i shoqeruar nga keshilltaret ekonomik ishte per vizite zyrtare ne Devolli Corporation, shkruan Botapress.info

Gjate takimit me pronarin e kompanis Z. Shkelqim Devolli Kryeminstri shpalosi planin ekonomik te qeveris qe drejton duke theksuar se viti 2019 do te jete vite i ekonomis. Pronari i Devolli Corporation Z.Shkelqim Devolli shprehi mirenjohje dhe falenderoje Kryeministrin Haradinaj per perkrahjen dhe  mbeshtetjen qe po i jep sipermaresve vendor, shkruan Botapress.info

Devolli prezentoj para Kryeminsitrit projektet e realizuara nga kompanija e tij gjate vitit 2018 si dhe projeksionet per vitin 2019. Ne takim bashkerisht u dakordua qe duhet te kete koordinim me te mire ne mes institucioneve qeveritare dhe bizneseve vendore ne menyre ekonomia vendore te kete rritje edhe me te madhe, shkruan Botapress.info