.
×

Kosovari që u vra në Siri, akuzoheh në rastin e Badovcit 

Ndërsa dje u raportua se në Siri u vra Kastriot Ademi, sot, Policia e Kosovës ka njoftuar se është vrarë po në këtë vend edhe Betim Ibrahimaj.

 

Ibrahimaj, që mësohet se ishte nga Komuna e Istogut, sipas Radios Evropa e Lirë, ishte i akuzuar në rastin e njohur si “Liqeni i Badovcit”, por që kishte arritur të arratisej nga Kosova.

 

 

 

 

 

Sipas të dhënave të Policisë së Kosovës, në zonat e konfliktit në Siri dhe Irak aktualisht gjenden 60 persona.

 

Po ashtu është raportuar se në këtë vend janë edhe 40 gra dhe 50 fëmijë.

 

Deri më tash në Siri kanë vdekur apo janë vrarë, 76 shtetas të Kosovës.