.
×

Kosovarët s’i lënë asgjë rastit – Ikjet në Hungari shndërrohet në këngë (Video)Vala e madhe e migrimeve për në shtetet perëndimore që e ka kapluar Kosovës këta muajt e fundit, siç duket i ka prekur thellë në zemra të gjithë qytetarët.

E ikjes së kosovarëve tani kanë filluar t’ju kushtohen edhe këngë.

Një gjë të tillë e kanë bërë edhe dy djelmosha të rinj Raf-ey dhe Festim Hysenaj të cilët kanë sjell këngën me titull “Lamtumir”.

“Rrotull botës rashë nuk gjeta si Kosovën edhe pse botën e pashë, këtu nuk t’mungon asni sen ki pare bukë e ujë i ki tonat t’mirat po prapë osht vendi i huj”, janë disa nga fjalët që përmenden në tekstin e kësaj kënge.