[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kosovarët ia mësyjnë Ambasadës sllovene, presin për vizaMungesa e liberalizimit të vizave bën që ambasadat e huaja në Kosovë të vërshohen prej kërkesave të kosovarëve për t’u pajisur me vizë Shengen.

Përveç ambasadës së Gjermanisë dhe asaj të Zvicrës ku kërkesat janë çdo herë të mëdha për të marrë vizë, numër i madh është parë edhe në ambasadën sllovene.

Kjo shihet edhe përmes fotografive ku shihen qytetarët kosovarë para Ambasadës së Sllovenisë në Prishtinë ku siç shihet në foto, numri i atyre ishte i madh.

 

Menu Title