.
×

Kosova më mirë se shumica e shteteve të BE-së për qasjen e shtëpive në internet



Ministri në detyrë i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka thënë se Kosova më mirë se shumica e shteteve të Bashkimit Evropian dhe larg vendeve të rajonit për sa i përket shtëpive me qasje në internet.

Sipas tij, këtë vit është arritur të kemi mbulueshmëri prej 93% të shtëpive. Këtë sipas Llukës, e ka konfirmuar Agjencioni Statistikor Evropian – Eurostat.

Statusi i plotë:

Kosova më mirë se shumica e shteteve të Bashkimit Evropian dhe largë vendeve të rajonit për sa i përket shtëpive me qasje në internet, ku këtë vit kemi arritur të kemi mbulueshmëri prej 93% të shtëpive, e konfirmuar nga Agjencioni Statistikor Evropian – Eurostat.