.
×

Korab Jetishi e ka gruan kaq të bukur, por vëmendja është diku tjetërKorab Jetishi në fillim ishte i njohur si djali i Xenit për t;u njohur personalisht më vonë nga publiku me këngët e tij të para. Korabi për një periudhë kohore ishte mjaftë prezentë në muzikë, e shihnim tek sillte këngë të shoqëruara me videoklipe atraktive, shkruan Kosovarja.

Korabi së fundi është më pak i pranishëm dhe arsyeja se përse u largua disi nga muzika, nuk dihet. Në anën tjetër, ai shfaqet i lumtur teksa udhëton bashkë me familjen sa në një vend sa në një tjetër..

Edhe bashkëshortja e Korabit disa herë është komentuar për paraqitjen e jashtme. Por, në fotot e fundit ajo duket krejtësisht ndryshe.