.
×

Kontrabandim me migrantë, arrestohen tre të dyshuarSi rezultat i punës se njësiteve policore janë arrestuar tre të dyshuar meshkuj K/Shqiptar nën dyshimin se të njëjtit për përfitime materiale në vazhdimësi kanë siguruar dokumente të falsifikuara me qëllim të kontrabandimit të shtetasve Kosovar.

Gjatë kontrollit në katër lokacione të ndryshme janë gjetur dhe konfiskuar në cilësi të provave: Katër Pasaporta të Republikës se Kosovës me viza Gjermane që dyshohet të jenë të falsifikuara , certifikata, shkresa të ndryshme si dhe një revole e cal. 7.65 mm me katër fishe