.
×

Konjufca: Kompensimi që e bëri Qeveria në Hade është krim i organizuar 

Deputeti i Vetëvendosjes Glauk KonjUfca e ka quajtur krim të organizuar kompensimin që ia bëri Qeveria Haradinaj banorëve në Hade, kohë më parë.
Siç tha ai, vendimi për kompensimin në Hade duhet ta hetojnë prokuroria pasi aty thotë se edhe krim të organizuar. “Krejt fokusi ishte që tash u bë një zgjidhje dhe do të kemi thëngjill.

“Shumë mirë që kemi, se kem pas nevojë mirëpo arsyetimi që do të kemi thëngjill e mfshef prapa një makinacion të manipulimeve, atje ka ndërtime pa leje për çka kemi pas një kompensim marramendës dhe ky ka qenë krim i organizuar qeveria e ka kollaj se parët e shtetit i dislokon me miliona pra është një krim shumë i madh dhe vendimi i qeverisë e ka zmadhu këtë krim”, shtoi ai.