[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Komuna kërkon nga qytetarët dhe banorët t’i largojnë të gjitha veturat nga kjo rrugë në PrishtinëKomuna e Prishtinës ka njoftuar qytetarët dhe banorët e rrugës ‘Qamil Hoxha’ se duhet t’i largojnë të gjitha veturat e parkuara nga aty, transmeton Indeksonline.

Kjo kërkesë u bë për shkak të punimeve në rregullimin dhe rekonstruimin e hapësirës për parkim në këtë rrugë.

Menu Title