[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Komuna e Kamenicës me njoftim rreth aplikimit të subvencioneve për fëmijët e porsalindurKomuna e Kamenicës do të ofroj mbështetje financiare për foshnjat e porsalindura. Tani e tutje, çiftet do të subvencionohen me nga 200 euro si mbështetje për foshnjat e porsalindura.

Për formën e aplikimit dhe për më shumë informacione klikoni LINKU

 

Menu Title