.
×

Komentuesi e ofendon, por përgjigjia e Bleonës e lë pa fjalë!Në një video të postuar në Instagram ku Bleona flet për proçedurën e ngrirjes së vezëve, një komentues i shkruan:

“Kështu ja u bënim edhe lopëve me gjilpër ngaqë ishin shumë busy me reklamat dhe aktivitetet ditore, prapë viç dilte”.

Dhe Bleona që nuk i kursen kurrë përgjigjet, i shkruan: “Mirë lopëve o vëlla, po sat ëme çfarë gjilpëre i bënë që ke dal kaq k**?”, duke e lënë pa fjalë komentuesin.Bleona është komentuar shumë së fundmi pas videos ku ajo tregonte proçedurën e ngrirjes së vezëve.

Video në fjalë u komentua pa masë dhe shumë e kritikuan këngëtaren shqiptare dhe vazhdojnë ta kritikojnë.