[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kjo video do të ju ndreq ditën tuajMacet janë kafshet më të ëmbla, që shumica e njerëzve edhe i mbajnë nëpër shtëpi, shkruan BotaPress. Pjesën e tyre engjellore ato e tregojnë me shumë gjëra, të cilat i bëjnë me thjeshtësi. 

Kështu është bërë hit edhe kjo mace në internet. Pronari i cili posedon macen, ka vendosur një copë bukë mbi tavolinën e kompjuterit ku punon dhe aty maca tenton që të ja merr bukën. Mirëpo për të parë se çfarë ndodhë, shikoni videon e mëposhtme:

VIDEO KETU

Menu Title