.
×

Kjo ndodhi kur e dëgjuan Haradinajn që janë liberalizuar vizat(Video)Kryeministri i Kosovës, pas samitit të Berlinit, në mbledhjen e Qeverisë ka uruar kosovarët për liberalizim të vizave.

Kjo sipas tij iu është konfirmuar në takimin që kishte pasur me Ministrin e Punëve të Brendshme të Gjermanisë.

“Mu ka konfirmu që kanë qëndrim, në takim na ka dhanë po për liberalizim të vizave, nuk është një po e analizave ose e mendimeve është po e njërit në detyrë që flet në emër të Gjermanisë, ai e ka dhënë po. Ky është vendimi i Gjermanisë, pra po dhe po meni herë dhe ka kërku persona përgjegjës me harmonize anën teknike”, tha Hardainaj.

E menjëherë pas kësaj deklarate, në internet kanë nisur humori.

Për më shumë shikojeni këtë video:

VIDEO