[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kjo mami super-seksi kërkon pleq qejflinj me paraNjoftimi i një nëne të divorucar në SHBA ka çuditur jo pak për shkak të “preferencave” të saj.

Ajo thotë se kërkon meshkuj, mundësisht britanikë që të financojnë stilin e saj të jetesës.

Përveç kësaj të paguajnë erdhe shkollën private të vajzëve të saj, 12 dhe 7 vjeç.

“Kërkoj një mashkull që të më plotësojë dëshirat. Sa më plak aq më mirë. Mundësisht britanik. Dhe me para, shumë para”, shkrian Nina Peterson.

Ajo shkruan se ndër dëshirat e saj janë një Mercedes Benz që kushtoin 40 mijë dollarë, një Porsche dhe një Maserati.

aaaa

Nina, pictured with her two daughters Sky and Rose (right). The mother-of-two says her children have benefited from her sugar daddies, with one currently paying their school fees

Nina's first sugar daddy paid for her university tuition fees until she left to travel with him and lived in his flat in Zurich for a year

Nina is now used to her luxury lifestyle and one sugar daddy took her to the Caribbean every other month

Pictured in the Mercedes Benz she was bought, Nina has been lucky to receive expensive presents from generous men

 Nina said arrangements often become relationships after a while but with the 'same benefits'

Nina said it's important her children like her sugar daddies and she introduces them over a 'date' like going to the cinema with the two girls 

 

Menu Title