[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kjo është Njësia Speciale Intervenuese e Policisë së Kosovës, që s’e ndalë asgjëNjësia Speciale Intervenuese e Policisë së Kosovës është e gatshme për çdo intervenim në ndihmë të qytetarëve. Kjo njësi është e trajnuar dhe përgatitur që të intervenoj në operacionet e rrezikshmërisë së lartë, ku përfshihen intervenimet antiterroriste, për lirim dhe shpëtim të pengjeve etj

Forcat e Operacioneve Speciale, kryesisht përbëhen nga grupe të vogla të njerëzve shumë të përgatitur të cilët janë të pajisur me armatim dhe pajisje speciale. Secili ekip ka specifika të veçanta , ashtu është edhe njësitin e Snajperistëve.

Vitin e kaluar në Jordani Njësia Speciale Intervenuese e Policisë së Kosovës kanë qenë në dhjetëshen më të mirë në gara ndërkombëtare! Gjithashtu në Hungari e kanë zënë vendin e parë në garën “kros fit” me rëndësi të veçantë për njësinë speciale të 50 shteteve.

Për të parë përgatitjet e tyre, ndiqeni dokumentarin më poshtë, të emisionit “Përtej ngjarjes”, që transmetohet në RTK:

RTK3

RTK3 – PËRTEJ NGJARJES – 14.04.2019

Publiée par RTK sur Dimanche 14 avril 2019

Menu Title