.
×

Kjo është ndotja momentale e ajrit në Prishtinë (Foto)Matja e cilësisë së ajrit sipas matësit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë vazhdon të jetë e pashëndetëshme, shkruan Botapress.info. 

Në bazë të matjes së fundit që ka bërë Ambasada në orën 18:00, ndotja e ajrit është e pashëndetëshme dhe arrin shifrën prej 112 AQI.  Shifër kjo më e madhe se sa masa e lejuar e ndotjes së ajrit. Në ueb faqen e saj, ambasada këtë AQI e radhit si të rrezikshme.

Kjo është vlera momentale. Shikoni mëposhtë. /Bp.