[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kjo është Komuna që po thyen rekord me daljen në votime 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në faqen zyrtare të saj ka publikuar shifrat për daljen në votime për secilën në Komunë të Republikës së Kosovës.Të dhënat janë publikuar në Komisioni Qendror Zgjedhor, ndërsa sa i përket daljes në votime prijnë komunat me shumicë serbe.Dalja më e madhe e votuesve deri në këto orë është në Shtërpcë, me 42.64% deri në ora 15:00.

Shtërpca deri më tani po thyen rekordet sa i përket daljes dhe është Komuna që ka pasur më së shumti votues që nga orët e para të mëngjesit.

Menu Title