[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kjo është Kaltrina Demiri, kandidatja më re e LDK-së 

Ajo është rritur në frymën e LDK-së. Familaj e saj Demiri janë themeluesit e Degës së LDK-së në Lipjan. Mixha i saj Basri Demiri ka qenë kryetari i parë i LDK-së dhe i komunës së Lipjanit i zgjedhur në zgjedhjet e para të pasluftës në Kosovë, shkruan Botapress.
Kaltrina Demiri është trashëgimtare besnike e frymës rugoviane të LDK-së dhe shpresohet se do të jetë zë i fuqishëm i rinisë në Kuvendin e Republikës së Kosovës, raporton Botapress.

Menu Title